Udgivet i

Vejledning til Natural Dog Company’s plejeprodukter

Økologisk, vegansk pleje af din hund

Natural Dog Company udvikler plejeprodukter af 100% naturlige, økologiske og veganske ingredienser – og de virker! Produkterne er udviklet til hunde, men kan bruges på alle dyr og mennesker.

Jeg får ofte spørgsmål om hvilket produkt man kan bruge til hvad og hvor ofte man skal smøre. Derfor har jeg på denne side samlet en lille vejledning til de forskellige produkter fra Natural Dog Company.

Vejledning til plejeprodukterne

PawTection er en potevoks som smøres på trædepuderne. Potevoksen danner en hinde som beskytter mod salt, frost, grus og varm asfalt. Potevoksen er ideel til at bruge om vinteren, så du beskytter din hunds poter mod at udtørre og revne. Men potevoksen er også god til sommerens gåture, hvor asfalten kan brænde på hundens poter.

 

Mine anbefalinger til påføring

Jeg anbefaler at smøre potevoksen på poterne, kort tid inden en gåtur. Bemærk at potevoksen kan efterlade fedtmærker på rå trægulve, så lad eventuelt hunden stå på en måtte eller et håndklæde efter påføring. Personligt får jeg Charlie hen på måtten ved døren, giver ham sele på så han ved vi skal afsted, og så smører jeg hans poter med PawTection stiften. Derefter gør jeg mig klar, tager sko og jakke på ligeså stille, og så går vi. På den måde får potevoksen lov til at trænge ind i de minutter jeg gør mig klar og Charlie venter på måtten.

Hvor ofte skal man bruge PawTection?

Du skal bruge PawTection potevoksen, når du synes din hund har behov for det. Det er især i vinterperioden november-februar, men også i juni-september. Men jeg anbefaler generelt at vurdere behovet alt efter vejret, dog altid når det har sneet eller asfalten er varm på en solskinsberiget sommerdag. Smør gerne før hver gåtur i disse periode!

Køb PawTection

Paw Soother er en potecreme, der fungerer på samme måde som en håndcreme til mennesker – hundene har bare endnu mere behov for potepleje, end du har for håndpleje. Potecremen bruges altså til generel pleje af trædepuderne. Paw Soother tilfører fugt til tørre, ru trædepuder, og heler sår og revner. Den er perfekt til behandling af hunde med allergi eller hudsygdomme!

 

Mine anbefalinger til påføring

Det bedste ritual jeg har indført herhjemme, er påføring af Paw Soother lige inden sengetid. På den måde afslutter vi dagen med en hyggestund og Charlie er træt, afslappet og mere modtagelig for at jeg rører hans poter. Man skal huske at poterne er følsomme og hunde synes generelt at det kan være lidt mærkeligt når vi rører ved dem, og ikke mindst når vi smører noget “fremmed” på. Derfor kan det kræve en del træning og tilvænning at få din hund til at være helt tryg ved påføringen. Paw Soother skal have nogle minutter til at tørre ind, for at det virker allerbedst. Derfor er det en god ide at smøre med cremen lige inden sengetid, da cremen på den måde kan tørre ind hele natten.

Hvor ofte skal man bruge Paw Soother?

Paw Soother er en lækker creme som virkelig har en helende og nærende effekt. Derfor anbefales det faktisk at bruge cremen løbende i løbet af året. Hvis din hunds poter er meget tørre, eller de er i behandling efter skader, revner eller hudsygdomme, skal du gerne smøre 2 gange om dagen i behandlingsperioden. Når sårene er helet eller symptomerne væk, kan du skrue påføringen ned til nogle gange om ugen. Jeg anbefaler dog at smøre hver aften inden sengetid! Better safe than sorry som man siger – og pleje af poterne med Paw Soother kan aldrig skade.

Køb Paw Soother

Snout Soother er den perfekte creme til hunde med tørre snuder. Snout Soother smøres på din hunds snude for at undgå revnede og tørre snuder, men også for at hele sprækker og tør hud. Snout Soother er i princippet for hunde, ligesom læbepomade er for mennesker – bare uden alle kemikalierne!

 

Mine anbefalinger til påføring

Din hunds snude er meget følsom og det betyder faktisk at mange hunde ikke bryder sig om at der bliver rørt ved den. Det kan gøre det til en udfordring at få smurt den. Men med en masse træning og tilvænning, så skal det nok lykkes! Flere kunder meddeler faktisk at det er nemmere end man tror – så længe man har godbidder klar 😉

Hvor ofte skal man bruge Snout Soother?

Har din hund en meget tør, ru snude anbefaler jeg at smøre et par gange om dagen, indtil du synes resultatet er som du ønsker. Derefter kan du skære det ned til 4-5 gange om ugen i en periode, og så efter behov.

Køb Snout Soother

Skin Soother er “bodylotion” til hunde. Bortset fra at det ikke er en lotion og at Skin Soother ikke indeholder tilsætningsstoffer eller mærkelige unødvendige ingredienser! Den er fugtgivende, nærende og helende. Perfekt til allergi-hunde, som et led i behandlingen, eller til behandling af hot-spots, tørre pletter, tørre albuer, eksem, udslæt eller sår.

 

Mine anbefalinger til påføring

Påfør Skin Soother i en hyggelig stund, distraher din hund med godbidder eller ved at give et par minutters nussetur. Du kan også træne eller lege, mens cremen tørrer ind.

Hvor ofte skal man bruge Skin Soother?

Smører du med Skin Soother som et led i behandlingen af fx symptomer på allergi, udslæt, eksem eller sår, så anbefaler jeg at smøre et par gange om dagen. Efterhånden som helingen er færdig, kan du trappe langsomt ned og i sidste ende nøjes med at smøre efter behov. Vær dog opmærksom på din hunds behov og vurder om du skal skrue op for hvor ofte I smører.

Køb Skin Soother

Wrinkle Balm er til alle hunde med hudfolder. Wrinkle Balm behandler og forebygger udsæt, eksem, irritation m.m. og er perfekt mod rødme. Mange engelske bulldogs og mops oplever ofte rødme og irritation mellem rynkerne, men smører du med Wrinkle Balm kan du forhindre og behandle det hurtigt!

 

Mine anbefalinger til påføring

Påfør Wrinkle Balm i en hyggelig stund, distraher din hund med godbidder eller ved at give et par minutters nussetur. Du kan også træne eller lege, mens cremen tørrer ind. Mange rynkehunde elsker at få nusset hudfolderne, men det kan godt kræve træning og tilvænning. Du kan påføre Wrinkle Balm med en vatpind, vatrondel eller blot med fingrene, alt afhængig af hvad du foretrækker.

Hvor ofte skal man bruge Wrinkle Balm?

Smører du med Wrinkle Balm som et led i behandlingen af fx symptomer på allergi, udslæt, eksem eller sår, så anbefaler jeg at smøre et par gange om dagen. Efterhånden som helingen er færdig, kan du trappe langsomt ned og i sidste ende nøjes med at smøre efter behov. Vær dog opmærksom på din hunds behov og vurder om du skal skrue op for hvor ofte I smører. Bruger du Wrinkle Balm som generel pleje af din hunds rynker anbefaler jeg at smøre mellem rynkerne et par gange om ugen.

Køb Wrinkle Balm

Natural Dog Company