Hundefoder

Hundefoder med værdi(er)!

Hos Tjarlie.dk finder du et simpelt udvalg af hundefoder. Jeg har nemlig nøje udvalgt enkelte brands, som både deler værdier med mig som hundeejer og som selvstændig. Det er fokus på hundens trivsel, høj kvalitet, de bedste råvarer og bæredygtighed. Hundefoder med værdi(er). Du finder blandt andet kornfrit hundefoder, hundefoder med højt kødindhold og allergivenlig hundefoder hos Tjarlie.dk.

Jeg ligger stor vægt på den personlige vejledning og du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for vejledning til hvilket mærke eller hvilken variant du skal vælge til din hund. Skriv til henriette@tjarlie.dk og jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Jeg har også en direkte hotline til producenterne, hvilket betyder at jeg har folk bag mig som kan hjælpe mig i vejledningen og besvare dine spørgsmål.

Alt hundefoder bestilt på Tjarlie.dk sendes direkte fra leverandøren, så du er sikret helt frisk hundefoder hver gang. Hundefoder sendes med GLS til din dør! Er du ikke hjemme, leveres den til nærmeste pakkeshop.