Hudpleje

Hudpleje til hund – Få bugt med den tørre hud eller hjælp sår med at hele pænt

Har din hund tørre pletter på benene, svamp i hudfolderne, et ar der ikke vil hele ordentligt eller allergisymptomer som ikke forsvinder med allergibehandling?

Så lad mig – og Skin Soother – hjælpe dig! Du skal altid snakke med en dyrlæge om din hunds hudproblemer, for det kan være tegn på underliggende sygdom, fx allergi, hudmider eller andet. Når du har fundet årsagen til hudproblemet, eller hvis du bare kan se det er normal tør hud, så skal du i gang med hudpleje.

Mange hundeejere med hunde med allergi oplever at selve allergisymptomerne, fx rødme på poterne eller i ansigtet, ikke forsvinder selvom allergien bliver håndteret sammen med din dyrlæge. Det er fordi selve symptomerne også skal behandles. Din hunds hud har lidt overlast i den periode hvor den har været uden allergibehandling og der skal balance i huden igen. Smør med Skin Soother hver aften og distraher din hund med nogle lækre godbidder.

Efter operationer oplever mange hundeejere at deres hunds ar ikke vil hele hurtigt eller godt nok. Du kan hjælpe huden med at hele ved at smøre det med den naturlige og økologiske Skin Soother. Det er 100% naturligt og uden nogen former for kemikalier og medicin. Det virker kløestillende og beroligende på huden og hjælper den med at hele.

Leder du efter pleje til områder som poter, snude eller problemer mellem hudfolder – så kan du få cremer specifikt til disse ved at klikke på ordene.