HIKE - Dansk hundefoder

Dansk hundefoder af høj kvalitet

HIKE hundefoder er 100% dansk, siden 1984.
Hundefoderet er udviklet i Danmark og produceret i Danmark. Alle ingredienser er nøje udvalgt og så lokale som overhovedet muligt. Kvaliteten af råvarerne er i højsæde og der bruges både friske og tørrede ingredienser. Det friske kød indeholder naturligt meget vand og derfor anvendes naturligt tørrede råvarer også, for at sikre et højt indhold af animalsk protein – og de skilter derfor ikke kun med et højt kødindhold.

Hundemad fra HIKE er kendetegnet ved et højt indhold af animalsk protein, som kommer fra rigtigt kød og ikke fx kødmel. Kød er altid den første ingrediens på ingredienslisten! Hos HIKE har man også fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd. Det er blandt andet en af årsagerne til at de har valgt at holde produktionen i Danmark, for at skåne miljøet. Derudover er fx deres lam fritgående i Norge og de fisker kun årstidens fisk og støtter derved bæredygtigt fiskeri i farvande rundt om Danmark. Æggene er altid fra fritgående høns! Der er ikke tilsat aromaer, farve- eller smagsstoffer, da de friske ingredienser giver masser af smag og duft til din hund.

HIKE hundefoder produceres i Ølgod hvor anlægget er ISO 22000 certificeret. Det danske produktionsanlæg er underlagt Fødevarestyrelsen og det betyder at du kan være sikker på at der føres skarp kontrol med både råvarer, produktion og det færdige hundefoder.

Naturlig, ren, dansk kvalitet.

Alt hundefoder bestilt på Tjarlie.dk sendes direkte fra leverandøren, så du er sikret helt frisk hundefoder hver gang. Hundefoder sendes med GLS til din dør! Er du ikke hjemme, leveres den til nærmeste pakkeshop.