ESSENTIAL FOODS

Essential er kvalitet

Foder og godbidder fra Essential Foods er ikke “bare”. Det er kvalitet og fokus på netop DIN hund. Varianterne af foder er nøje tilpasset forskellige behov hos hunde og jeg står til rådighed for vejledning i hvilken variant du skal vælge. Essentials producerer hundefoder efter princippet BOF.

Behavioural Optimizing Food (BOF) er et princip om at gengive hundens oprindelige og naturlige kost. I praksis betyder det, at hundens blodsukkerniveau holdes stabilt. Det høje indhold af frisk kød stimulerer instinktet. Den lave tilberedningstemperatur bevarer ernæringsværdien. Bær, frø & urter efterligner indholdet fra byttets mave, & kokettens størrelse medvirker, at måltidet bliver tygget & ikke slugt.

Kvaliteten af råvarerne er i fokus samtidig med at de går meget op i dyrevelfærd, bruger frisk og tørret kød og der er generelt et højt kødindhold i Essential hundefoder.

Essential donerer hvert år både måltider, godbidder og penge til velgørenhed. De kæmper nemlig for at forbedre og forlænge hunde og kattes liv. De er et firma som kan og vil gøre en forskel.

Tjarlie.dk er certificeret Essential forhandler