Re-Zip

RE-ZIP emballage hos Tjarlie.dk

Bæredygtig forsendelse der genererer et minium af skrald!

Jeg vil gerne tilbyde dig de bedste og mest bæredygtige produkter, så derfor er det naturlig for mig, også at til byde dig det bedste inden for bæredygtig forsendelsesemballage. Du kan nu vælge at modtage dine varer i RE-ZIP emballage som ikke vil fylde i din skraldespand. Emballagen kan i stedet returneres i samtlige Post Nords 7000 postkasser eller postbutikker, uden porto. Når emballagen er returneret, bliver den rengjort og brugt igen. Det er godt for miljøet og for dig; jeg belønner nemlige bæredygtige kunder med en voucher på 100 DKK når emballagen returneres. Voucheren kan bruges næste gang du handler for min. 500 DKK på www.tjarlie.dk. Det koster kun 35 DKK at tage det bæredygtige valg, og så har du sikret at din forsendelse ikke generere unødigt skrald, samtidigt med at du får lidt mere at handle for, næste gang du besøger os. Når emballagen er tom, kan den foldes så den fylder minimalt. I sammenfoldet stand vil det fremgå af emballagen, at modtager betaler portoen. Derfor kan du let og bekvemt aflevere emballagen uden yderligere tiltag.

Du får faktisk penge for at være miljøvenlig …

Du er måske allerede blevet skræmt af at Tjarlie.dk vil have 35 DKK bare for at pakke dine varer i noget emballage – og så samtidig vil have 39 DKK for selve fragten. Men hvis du stopper op et øjeblik, tænker på miljøet og de enorme tons affald der hvert år genereres, hvor vanvittig træls det kan være at skraldespanden er proppet med emballage eller kælderen flyder over med pap – og så samtidig følger med i dette regnestykke:

Du betaler 35 DKK for emballage, 39 DKK for fragt når du shopper for under 500 DKK. Det giver en pris på 74 DKK for at sende din ordre.

Men men men … Du får en voucher på 100 DKK at shoppe for næste gang du shopper for min. 500 DKK påwww.tjarlie.dk, så snart du har returneret din emballage. Hvis vi så tager de 100 DKK du får som voucher og trækker de 74 DKK i omkostninger fra – så har du faktisk tjent 26 DKK på at tage det miljøvenlige valg.

35 DKK + 39 DKK = 74 DKK
100 DKK – 74 DKK = 26 DKK i overskud

Så når du shopper for mere end 500 DKK, så er din fragt gratis. Og så har du faktisk “tjent” hele 65 DKK!

Lad os sprede budskabet om RE-ZIP emballage!

Tjarlie.dk – Det naturlige valg til din vovse, det miljørigtige valg for dig