Mærker

Hvilke mærker fører vi hos Tjarlie.dk?

Natural Dog Company har én mission: at lave naturlige produkter som kan pleje, beskytte, hele og blødgøre. Og de gør det hele for din hund. Natural Dog Company laver lækre cremer til poter, snuder, hud og rynker. Produkterne er med en unik sammensætning af naturlige ingredienser, 100% økologisk og vegansk. Alle ingredienser der tilføjes til produkter, tilføjes fordi de har et formål. Alle ingredienser der skal røre vores hundes pels og hud skal være økologisk, naturlig, non-toxic og så mild som overhovedet muligt, samtidig med at de skal virke og hjælpe med hvad end hundens har af hud-udfordringer.

 

Hiamalayn Pet Supply logo - Holdbare tyggepinde

Leder du efter en holdbar tyggepind til din hund? Er du træt af at købe dig fattig i snacks som holder din hund beskæftiget i 32 sekunder? Himalayan Dog Chew laver lækre tyggepinde og snacks som giver din hund kamp til stregen når den gnasker. Tyggepindene er lavet efter en meget gammel opskrift på Himalayan Hard Cheese, også kaldet “Churpi”. Det er en traditionel ost, som spises primært i Nepal. For at gøre osten ekstra hundevenlig er den tørret og røget under traditionelle forhold.

De produceres i Nepal, uden spild og uden kemikalier, af ren mælk fra fritgående yakyokser i Nepal.

75% af osten til transporteres så til USA til videresalg, og det resterende sælges som den traditionelle hårde ost, på lokale markeder i Nepal. Osten til Himalayan Dog Chew bliver renset og skåret i forskellige størrelser på en Himalayan Corporation afdeling i Washington, eller i Nepal. Og så sendes de ud til alle de ventende vovser!

Ingen spild, ingen kemikalier, bare en helt igennem naturlig og lækker oste-snack! Din hund vil elske denne holdbare tyggepind og jeg tror at du vil blive imponeret.

 

Pooch and Mutt hos Tjarliebox

Pooch and Mutt fremstiller lækre, etiske og naturlige godbidder til din bedste ven. Det er knasende sprøde godbidder, som fås i forskellige varianter. Det specielle ved Pooch and Mutt er ikke kun at det er naturlige ingredienser, at de er engelske råvarer og at deres produkter er fremstillet i England – nej, det er at ingredienserne i deres godbidder er tilpasset forskellige situationer ved vores hunde. Der er godbidder til den energiske hund, som trænger til at finde ro i stressede situationer. Der er sprøde treats til din hundehvalp. Der er godbidder til den ældre hund med problemer med leddene, der er godbidder specifikt til træning, og godbidder til hunden med uro i maven. Find din hunds nye favorit snack lige her!