Om Tjarlie.dk

Det naturlige valg til din vovse!

Tjarlie.dk (tidligere Tjarliebox) er en dansk netbutik, som blev lanceret i oktober 2014. Shoppen er ejet af Henriette Jeppesen (det er mig), inspireret af Charlie (Cavalier King Charles Spaniel) og drevet af kunder som dig. Min vision er at skabe en webshop hvor du føler at du handler med et menneske og ikke med en server eller en robot. Det betyder også at enhver handel bliver fulgt til døren af mig personligt – også hvis der sker fejl, vil jeg tage ansvar og finde den rette løsning.

Hos Tjarlie.dk finder du miljøvenligt hundetilbehør, de bedste naturlige plejeprodukter til hunde og bionedbrydelige hundeposer. Jeg har nøje udvalgt de mærker som du finder på webshoppen, med fokus på bæredygtighed, kvalitet og holdbarhed. Mit kræsne øje er konstant ude efter nye, lækre produkter til dig, som jeg kan stå 100% inde for.

Jeg sætter en ære i god kundeservice og jeg er altid klar til at svare på din forespørgsel. Hvis ikke jeg er online direkte i chatten på hjemmesiden, kan du fange mig på kontakt@tjarlie.dk, på Tjarlie.dk’s Facebook-side eller på Instagram.

Gå på opdagelse i Tjarlie.dk’s lille hundeunivers, og skriv endelig til mig hvis der er nogle produkter du ikke kan finde på webshoppen, men brændende ønsker. Du er altid velkommen til at sende mig en besked, hvis du har spørgsmål undervejs eller har særlige ønsker.

Potehilsner fra Henriette (og Charlie)

Bomærke_sort