Natural Dog Company

Natural Dog Company har én mission: at lave naturlige produkter som kan pleje, beskytte, hele og blødgøre. Og de gør det hele for din hund. Natural Dog Company laver lækre cremer til poter, snuder, hud og rynker. Produkterne er med en unik sammensætning af naturlige ingredienser, 100% økologisk og vegansk.

Alle ingredienser der tilføjes til deres produkter, tilføjes fordi de har et formål. Alle ingredienser der skal røre din hunds pels og hud skal være økologisk, naturlig, non-toxic og så mild som overhovedet muligt, samtidig med at de skal virke og hjælpe med hvad end din hund har af hud-udfordringer.

Natural Dog Company er et amerikansk brand som er startet af en passioneret kvinde, Elice Davis. Hun fandt inspiration til produkterne, efter hun blev syg og fandt ud af at en livsstil uden tilsætningsstoffer og kemikalier kunne hjælpe hende på vej til et bedre helbred. Det overførte hun til sine hunde og fik så gode resultater at hun startede Natural Dog Company, som I dag er et af de største brands inden for plejeprodukter til hunde.

Det bedste plejeprodukt til allergi, eksem og andre udfordringer

Har din hund allergi og er et af symptomerne nogle hudproblemer? Måske får den udslæt omkring haleroden, rødme på maven, irritation på ørerne eller lignende. Disse reaktioner i huden kan være tegn på underliggende sygdom og skal altid tilses af en dyrlæge. For at dæmpe fx allergisymptomer kan du smøre med produkter fra Natural Dog Company. De er enormt allergivenlige og de mest naturlige effektive cremer på markedet.