Udgivet den

Hvorfor give din hund Bully gnawers?

Bully Gnawer tyggepinde hos Tjarliebox

… Af samme grund som når du køber kød hos slagteren!

Bully gnawers tyggepinde hos TjarlieboxDer er rigtig mange tyggepinde på markedet, og der er stor forskel på hvad de koster og ikke mindst hvad de indeholder. Måske er du vant til at købe de billige i supermarkedet, eller købe i store mængder i den lokale dyrehandel.

Hvis din hund ofte får tyggepinde, så kan de løsninger måske være rigtig gode for dig!

Men jeg synes nu alligevel du skal læse videre og lade mig fortælle hvorfor jeg synes du i stedet (eller bare engang i mellem!) skal vælge Bully Gnawers, selvom de er dyrere.

5 gode grunde til at vælge Bully gnawers

  1. De er 100% naturlige og fremstillet uden nogen former for kemikalier og uden tilsætningsstoffer
  2. De er lavet af ren, tørret oksepenis og din hund kan fordøje dem fuldstændig
  3. Kødet kommer fra fritgående okser fra Argentina, som er berømte for deres kød-kvalitet (og så får okserne ikke antibiotika, GMO-foder eller hormoner!)
  4. Bully Gnawers reducerer tandsten og plak
  5. Har højt indhold af protein og sunde fedtstoffer

Du køber formentlig kød til dig selv i supermarkedet – men hvad gør du når I skal forkæles og det skal være ekstra lækkert? Så går du en tur til slagteren. Du betaler en langt højere pris for kødet, men du ved i de fleste tilfælde at kvaliteten og mørheden er i orden. Og du ved hvad du får. Det er det samme princip med Bully Gnawers.

En gang i mellem skal det bare være ekstra lækkert!Bully Gnawers tyggepinde fra Natural Dog Company

Og det er Bully Gnawers. Det er lidt luksus for din hund og du kan være helt sikker på at kvaliteten er i top! Derudover ved du præcis hvad du giver til din hund og der står ikke nogen uforståelig ingrediensliste på pakken.

Så hvis du går op i at du ved hvad du giver din hund, og hvis du gerne vil undgå at putte kemikalier som klorin, formaldehyd, lim og andet ulækkert i din hund – så synes jeg du skal prøve Bully Gnawers. Hvis din hund får tyggepinde hver dag eller hver uge, kan det blive ret dyrt at købe Bully Gnawers hver gang – men måske du skulle prøve dem en gang i mellem? Tænk kvalitet, frem for kvantitet!

Har du spørgsmål til Bully Gnawers eller andre produkter, så er du altid velkommen til at sende en mail til info@tjarlie.dk.

Køb Bully Gnawers her

 


Potehilsner fra
Henriette og Charlie