Udgivet i

Historien om Miwo Design

I foråret kunne jeg præsentere et nyt mærke hos Tjarlie.dk – nemlig Miwo® Design! Jeg blev ikke kun forelsket i deres produkter, men blev også forelsket i deres historie og deres måde at drive virksomhed på. Når man som webshopejer laver research og leder efter nye brands til shoppen, så er førstehåndsindtrykket af rigtig stor betydning. Især for mig, da Tjarlie.dk er en meget personlig virksomhed, hvor jeg lever mig ind i hvert produkt som lander på shoppen.

Derfor synes jeg da også I skulle høre lidt om Miwo® Design og hvorfor jeg valgte at introducere deres produkter for Tjarlie.dk’s kunder.

Hvor det hele begyndte

Det hele startede hos Anna, som har den smukke cockerspaniel Nemo, kattene Findus, Semlan, Lime Lime, en fantastisk Maine Coon, den smukke ragdoll Mio og Cocos og Kiwi der er to dejlige gårdkatte. Anna interesserer sig meget for design og boligindretning og da hun ikke kunne finde nogen hundeseng eller nogen kattemøbler, der passede ind i deres hjem, begyndte hun at lave sin egen.

“Samtidig begyndte at spire tanken om at starte en familievirksomhed, der producerer og sælger eksklusive designermøbler og tilbehør til katte og hunde sammen med mine nevøer. Efter at have overvejet ideen i mange år, gik vi fra ord til handling og begyndte Living With Animals by Sweden AB, der markedsføres under det registrerede varemærke Miwo®.”

Miwo® Design er en svensk familievirksomhed, og de gør det meste selv. Anna designer produkterne, storesøster Kim tager billeder og driver deres svenske brand-webshop. Mellemsøster Terry rykker når der er brug for det, hun skifter efter behov og er ansvarlig for legetøjsområdet, der vil blive lanceret i fremtiden. Og lillebror Dan, der virkelig er den største, er en nørd i tekniske løsninger og softwareudvikling og tager sig af ting vi andre ikke engang kan stave til. Et rigtigt drømmehold, som de selv beskriver det.

“Et liv uden dyr er intet liv. Når vi udvikler og designer vores møbler og produkter, tænker vi på dyrene i første omgang, som har brug for, at det skal opfyldes. Så bliver de testet af vores egne katte og hunde. Vi sælger intet, der ikke er godkendt af dem først.”

Shop deres fine produkter lige her

Bemærk at jeg kan bestille alle produkter fra Miwo® Design hjem til dig.