Velkommen hos Tjarlie.dk

Trænger din hund også til at slappe lidt af her efter jul og nytår? At tygge er afstressende for hunde og vi har udvalgt de bedste snacks på markedet!
Potehilsner Henriette og Charlie

Køb afstressende tyggesnacks til din hund her ♡

Det naturlige valg til din vovse

En af grundværdierne hos Tjarlie.dk bygger på ønsket om flere naturlige, sunde produkter til hunde. Derfor finder du her på shoppen kun det bedste inden for blandt andet naturlige plejeprodukter til hunde, holdbare tyggepinde, moderne hundetilbehør og lækre godbidder. Jeg har nøje udvalgt de mærker som du finder på webshoppen, med fokus på kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed. Derfor finder du et lille, men unikt udvalg hos Tjarlie.dk. Fælles for alle produkter er den altid høje kvalitet.

Et lille, men unikt udvalg

At shoppe tilbehør til sin hund kan være ret uoverskueligt og derfor har jeg valgt at have et lille udvalg af rene kvalitetsprodukter. Vælg kvalitet når du køber ting til hunden – du sparer tid, penge og ikke mindst bekymringer. 

Potehilsner Henriette,
hundemor og ejer af Tjarlie.dk

En lidt for fed december?

Det lækre light-foder fra danske HIKE er kornfri og perfekt til når hunden har taget lidt på hen over julen. Det er højkvalitetsfoder og kan serveres med god samvittighed!

Fra: 89,00 DKKVælg variant

Læs mere →

NYHEDER

DET MEST POPULÆRE

PRODUKTANMELDELSER